Voor meer informatie +597 1234 5678

808 Bedrijven @ SuriHub

Basic One Water in Suriname - Nummer 1 Waterbron in Suriname

verified

BASIC ONE WATER is een zeer jong maar krachtig merk dat zijn naam heeft gemaakt in de Surinaamse samenleving.

+597 451 000

Bonistraat 66, Paramaribo, Paramaribo

http://basic-one-drinks.com/

Paginaweergave: 7959

BASIC ONE  is gebotteld water geproduceerd door Future Beverages NV en is sinds 2007 actief op de Surinaamse markt. De botteling werd uitgevoerd show more

BASIC ONE  is gebotteld water geproduceerd door Future Beverages NV en is sinds 2007 actief op de Surinaamse markt. De botteling werd uitgevoerd door Parabron NV, opgericht in 1999 en gedistribueerd door DTS NV in Suriname. In de beginjaren bij Parabron NV werden alle processen handmatig uitgevoerd. In de loop der jaren is gespecialiseerde apparatuur aangeschaft, zodat het bottelproces tegenwoordig halfautomatisch is.

Basic One Fabriek in Suriname Basic One Fabriek in Suriname

Basic One is natuurlijk water dat direct uit de watervoerende laag wordt gepompt uit de watervoerende laag van Zanderij en wordt belucht en gefilterd op de locatie bij Wi Sa Wini. Het gaat door verschillende filters en door een UV-lamp en wordt vervolgens geozoniseerd voordat het door DTS NV wordt gebotteld en door het land wordt gedistribueerd.

BASIC ONE is een zeer jong maar krachtig merk dat zijn naam heeft gemaakt in de Surinaamse samenleving. Dit merk is voortdurend aan het innoveren. Ons doel is om de nummer één plek te verdienen en boven aan de hoofden van mensen te staan.

Basic One is gebotteld in verschillende maten, namelijk: 355 ml, 500 ml, 700 ml, 1,5 l en 5 gallon (18,9 l). De unieke samenstelling van het natuurlijke water maakt het onnodig om chemicaliën toe te voegen.

PET-flessen worden gerecycleerd om de grondstoffen opnieuw te gebruiken en om de hoeveelheid afval die naar stortplaatsen gaat terug te brengen. Tegenwoordig is recycling erg belangrijk voor de omgeving van de wereld. Naar het schijnt wordt de wereldwijde vervuiling deels veroorzaakt door PET-flessen. Basic One werkt samen met Stichting Samarja en I ♥ Su om campagne te voeren voor het recyclen van PET-flessen.

Drink Basic One in Suriname Drink Basic One in Suriname


 

Fabriek / Contact gegevens:


Future Beverages NV


Address: Wi Sa Wini, Para– Suriname
Telephone nr: (+597) 6806634 – Fax nr: (+597) 458880
E-mail address: mail@fbsur.com

 

DTS NV


Address: Bonistraat 66, Paramaribo – Suriname
Telephone nr: (+597) 451000
E-mail address: mail@dtssur.com

Website: www.dtssur.com

Business Development:

Busdev@dtssur.com

This Business has no Posts Yet

This business has no offers to display.

Create your rate

No ratings to display.