Voor meer informatie +597 1234 5678

808 Bedrijven @ SuriHub

Crazy4Bambu in Suriname & Curacao - Creative with Bambu

verified

Bamboe Resort Constructie, Bamboe Meubels

David Simonstraat, Paramaribo

https://crazy4bambu.com

Paginaweergave: 67416

Mon

09:00 - 17:00

Tue

09:00 - 17:00

Wed

09:00 - 17:00

Thu

09:00 - 17:00

Fri

09:00 - 17:00

Ze ontwerpen prachtige prefab bamboe huizen, meubels en bamboo decoraties voor klanten over de hele wereld, en we zijn er om u te helpen de uwe te show more

Ze ontwerpen prachtige prefab bamboe huizen, meubels en bamboo decoraties voor klanten over de hele wereld, en we zijn er om u te helpen de uwe te bouwen!

Hun bamboe vakmanschapsteam ontwerpt en bouwt met creatieve technieken om u een uniek huis te bieden als geen ander.

Elk van onze bamboehuizen is een kunstwerk, expliciet afgestemd op uw land en uw gewenste indeling. Door gebruik te maken van een gekwalificeerd team, worden onze Bamboo-thuispakketten doorgaans binnen een paar dagen geassembleerd en zijn ze klaar om te worden afgewerkt!

Ze hebben een breed scala aan opties, stijlen en upgrades beschikbaar, en ze creëren het perfecte bouwpakket speciaal voor jou. Zoals Prefab Bamboo Pergola's, Prefab BambooWalls & Bamboe tiki bar

Hun team biedt premium kwaliteit, design en ecologische duurzaamheid in een pakket dat bijna overal ter wereld kan worden geleverd en gebouwd. Ze ontwerpen alles, van paviljoens, schuren en yogastudio's tot luxe villa's, scholen, appartementen en Bamboo tiki bar voor resorts. Kijk rustig rond op hun website  en laat ze weten hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende project!

No Images To Display

This Business has no Posts Yet

This business has no offers to display.

Create your rate

No ratings to display.