Voor meer informatie +597 1234 5678

Support

Lolo Koekroe – Feest locatie & Catering Suriname - Voor Feesten en Catering bij het juiste adres!

verified

Feest Locatie en Catering voor uw Feestje?

Paginaweergave: 2571
Lolo Koekroe - Above & Beyond in Suriname - Feest Locatie en Catering Bedrijf Meest gestelde vraag! Hoe werkt het concept van LOLO KOEKROE? Lolo koekroe is GEEN restuarant, maar een caterings bedrijf en heeft daarnaast 2 ruimtes die zij verhuren voor evenementen z.a feestjes, bruiloften, baby showers, business enz. De 2 ruimtes zijn: 1. Above & Beyond: die kan maximaal 70 mensen accomoderen 2. Lolo Food Hall: die kan minimaal 50 maximaal 150 mensen accomoderen Wilt u huren voor uw evenement? Vraag vrijblijvend een offerte op lolokoekroe@hotmail.com Of voor eventuele vragen via WhatsApp +597 8580063
Ook houden zij dan ook nog evenementen in onze Lolo food hall, dit wordt meestal gehouden op een zondag. Reserven en genieten van hun eten, dat doe je zo: - Vooraf reserveren is een verplichting. Liefst met een groep van 4+ - Evenement start precies om 18.00 uur, kom op tijd om teleurstelling te voorkomen - De dag van het event wordt u ontvangen door de Hostess - U krijgt een menu- en dranken lijst en ook een afvink lijst. - Met uw afvink lijst gaat u naar de stations met het gewenst gerecht en de kok vinkt af wat u genomen heeft. - De bediening neemt alleen uw dranken bestelling en ruimt uw tafel op. - Aan het eind van de avond rekent u af bij de hostess.
https://www.facebook.com/LoloKoekroeAboveAndBeyond/ Just in case u didn’t know. Follow us on Facebook for upcoming events.

This Business has no Posts Yet

This business has no offers to display.

Create your rate

No ratings to display.

+597 858-0063

Kanagalaan, Paramaribo, Paramaribo

Lolo Koekroe - Above & Beyond in Suriname - Feest Locatie en Catering Bedrijf

Meest gestelde vraag! Hoe werkt het concept van LOLO show more

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial