Voor meer informatie +597 1234 5678

807 Bedrijven @ SuriHub

+597 814-3374

Paramaribo

Paginaweergave: 7197

Tiffany Tié & Co is een haarbedrijf gevestigd in Suriname. Met meer dan 14 jaar ervaring in de branche bieden zij een enorme verscheidenheid aan show more

Tiffany Tié & Co is een haarbedrijf gevestigd in Suriname. Met meer dan 14 jaar ervaring in de branche bieden zij een enorme verscheidenheid aan haar, zoals haarweefsels, hair extensions, pruiken, sluitingen in elke stijl en kleur. Body Wave, Straight, Curly etc. Het haar is een investering in levensstijl voor de vrouw die op zoek is naar maagdelijk haar van hoge kwaliteit dat lang mee gaat.

Een luxe haarlijn is voor de vrouw die het niet erg vindt om zich over te geven aan haar waar ze jaren op kan vertrouwen. Deze luxe haarlijn is dik, zacht en zijdeachtig en de investering waard vanwege zijn lange gebruiksduur. Al ons haar kan geverfd of gebleekt, rechtgetrokken of gekruld zijn en zal met het juiste onderhoud terugkeren naar zijn oorspronkelijke patroon.

Pruiken kopen @ Tiffany Tie - Beauty Shop Pruiken kopen @ Tiffany Tie - Beauty Shop

Vraag:

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN NORMAAL LACE  EN  HD-LACE?
1 van de belangrijkste punten waarom we een pruik dragen is om het er zo natuurlijk mogelijk uit te laten zien . De HD-lace (dunnere swiss lace ) kan veel beter in onze huid smelten dan normale Lace , waardoor hun werk/ haarlijn er natuurlijker uitziet en minder zichtbaar is.

Pruiken op maat @ Tiffany Tie Pruiken op maat @ Tiffany Tie

Blijf hun Facebook page volgen voor meer info en voorraad producten
Voor meer informatie appen +5978143374

Hair salon & Retail company & Design & fashion
#virginhair #Slay #realvirginhair #closurewig  #hairweave #hairextensions #humanhairwigs #tiffanytieandco #swag #love #instamood #melanin #melaninpoppin #snatched #suriname #paramaribo

No Images To Display

This Business has no Posts Yet

This business has no offers to display.

Create your rate

No ratings to display.