Voor meer informatie +597 1234 5678

Support

featured BIGIPAN TOUR Suriname

Tours in Suriname

Maak kennis met de rijke cultuur van Suriname

Suriname, het is natuurlijk één van de mooiste landen die men maar kan bezoeken in de wereld. Het land staat bekend om de rijke cultuur, de prachtige landschappen en de gezellige mensen. Door te kiezen voor een tour in dit prachtige land zal je de vakantie van je leven kunnen beleven. Op onze website laten je vandaag alle verschillende soorten tours, trips en bezienwaardigheden in Suriname zien. Op die manier heb je dankzij deze Gouden Gids een overzicht met de beste tour operators van het land!

Het land ontdekken met tours in Suriname

Er is erg veel te ontdekken in het land Suriname. Sterker nog, er zijn ruim 20 bestemmingen die je kunt bezoeken als reiziger in Suriname. Het land heeft erg veel verschillende soorten culturen die je kunt terugvinden. De gastvrije bevolking en de gezelligheid zorgen voor een idyllisch paradijs. Het land staat niet voor niets bekend als een ware smeltpot van verschillende culturen. Inheemse, Afrikaanse, Indiase, Chinese, Indonesische en Europese nakomelingen maken het een cultureel rijk land. Door dit grote aanbod van tours in Suriname is het mogelijk om een reis samen te stellen die geheel past bij jouw interesses. 

Nieuw-Nickerie Suriname
Nieuw-Nickerie Suriname

Voor de mensen die van natuur houden is Suriname natuurlijk een paradijs op aarde. Er zijn vele wandelroutes te vinden die je langs de meest prachtige plekken van het land loodsen. Daarnaast is het land geschikt voor iedereen die graag op de fiets zit, mountainbiken is natuurlijk super om te doen in de vakantie. Neem tijdens de wandeling een kijkje bij de bekende Blanche Marie watervallen, of ga op ontdekkingstocht in het Amazoneregenwoud. Tijdens de tochten zal je alle mogelijke dieren wel tegenkomen, dit maakt het land dan ook zo bijzonder voor een vakantie. 

Hier heb je een lijst met tours in de natuur:

·     Bezichtiging bij de schildpadden

·     Op bezoek bij de dolfijnen

·     Bezoekje aan de Blanche Marie watervallen

·     Tour naar Brownsberg en Stone Island

·     Trip naar Berg en Dal 

Brokopondo Suriname

Wie zijn wij van SuriHub?

Wij van SuriHub zorgen ervoor dat wij alle mogelijke informatie van de tour operators & travel agency’s hebben samen weten te brengen in een eenvoudige goudengids. In deze gids vind je alles wat je maar nodig hebt voor bij het reizen in Suriname. Zo vind je onder andere de bezienswaardigheden, de duur en de prijzen. Er is een onderscheid te vinden in groep tours en individuele tours. En uiteraard de keuze tussen een eendaagse of een meerdaagse tour, voor ieder wat wils dus. Deze vrijheid is we zo prettig bij het boeken van een grote reis.

Door ons grote aanbod zal iedereen een vakantie kunnen inplannen die aansluit bij de interesses van deze persoon. Alle tour operators die je hier ziet staan bieden alleen maar kwaliteit, professionaliteit en service. Hierdoor weet je dus zeker dat je in goede handen zal zijn. Neem zeker eens een kijkje hier op hun pagina’s om er achter te komen wat voor soort tours je allemaal kunt volgen in dit bijzondere land. Suriname is misschien wel hét mooiste land wat men maar kan bezoeken in Zuid Amerika. Hoe ga jij jouw vakantie in Suriname inplannen? Met behulp van bedrijven-lijst van SuriHub zal je de vakantie van je leven krijgen!

Welke voordelen heeft een blog voor je bedrijf?

Welke voordelen heeft een blog voor je bedrijf?

Als je een eigen bedrijf hebt weet je dat er online genoeg kansen liggen om meer naamsbekendheid te creëren en om je klantenkring uit te breiden. Toch klinkt dit voor vele gemakkelijker gezegd dan gedaan. Misschien zijn er meerdere bedrijven in Suriname waar je mee moet concurreren en weet je niet helemaal hoe je de marketing voor je bedrijf moet aanpakken. In dit artikel hebben we een aantal bruikbare tips verzameld die te maken hebben met het opzetten van een blog. Een blog is namelijk een perfect middel om online goed te scoren.

Een blog houdt een website relevant
Op het internet zijn er meer dan 181 miljoen actieve websites. Dat zijn er waarschijnlijk meer dan gedacht. De kans is dus best groot dat je concurrentie hebt van andere bedrijven in Suriname. Als we kijken naar de online marketing van bedrijven is een belangrijk punt het hoog eindigen in Google. Daar later meer over.

Een ander belangrijk punt is om de content op je website up to date te houden. Een bezoeker die op je website verouderde informatie ziet, zal sneller geneigd zijn om zijn zoektocht naar een ander bedrijf voort te zetten. We snappen dat het best lastig kan zijn om alles op je website te updaten als je niet zo heel veel verstand hebt van websites bouwen. Toch is er een zeer eenvoudige oplossing en dat is een blog.

Een blog kun je gemakkelijk bijhouden en het zorgt ervoor dat bezoekers de meest recente informatie als eerst zien. Niet alleen de bezoekers vinden een site met recente informatie prettig, ook helpt het om een betere plaats te krijgen binnen Google.

Een betere plek in Google door een blog
De marketing van bedrijven in Suriname kan soms een lastig iets zijn. Toch is het belangrijk om er wat aandacht aan te besteden. Is bijvoorbeeld je website SEO optimaal? Een SEO site zorgt ervoor dat de site hoog in de zoekresultaten van Google of een andere zoekmachine komt. Dat is natuurlijk wat alle ondernemers willen want wanneer een potentiële klant op een zoekwoord zoekt wat bij hun bedrijf past, willen ze natuurlijk het eerste resultaat zijn wat in beeld komt.

Het algoritme van Google is vrij mysterieus. Niemand weet precies hoe het werkt. Toch zijn er een aantal zaken waarvan we zeker weten dat ze invloed hebben op de ranking binnen Google. Keywords in misschien wel de belangrijkste.

Keywords en een blog
Als je je een beetje in SEO hebt verdiept, weet je dat mensen op Google zoeken met keywords. Dit zijn steekwoorden die een bepaald onderwerp voorstellen. Heb je bijvoorbeeld een eigen bedrijf in Suriname dat taarten bakt? Dan zullen de mensen die naar je op zoek zijn via Google vaak zoeken op woorden als ‘taart, taarten, bakker, Suriname, vers, e.d.’. Om zo goed mogelijk te scoren binnen Google is het zaak om deze woorden goed in je site te verwerken.

Keywords in een website verwerken kan lastig zijn, maar een blog kan daarbij helpen. Per blogpost kun je namelijk een aantal keywords selecteren waar je je op gaat focussen binnen de tekst. Op die manier maak je een pagina die hoog in de ranking van Google komt. Groot kans dus dat je toekomstige blogposts goed opgepikt worden door Google.

Een belangrijke tip die we je nog mee willen geven is om linkjes te verwerken in je tekst. Linkjes naar andere artikelen of pagina’s op je website. Als mensen namelijk via een zoekmachine op een van je blogposts uit komt, is de kans groot dat ze alleen die pagina gaan lezen. Verwerkt in je tekst dus linkjes die de aandacht trekken en een lezer verleiden om op te klikken. Zo houdt je bezoekers langer op je blog en website en is de kans groter dat ze een product bij je kopen of een dienst afnemen.

Voor welke bedrijven is een blog geschikt?
Deze vraag krijgen we best vaak. Wanneer deze vraag bij je op komt hebben we vooral een tip en dat is om het gewoon te proberen. Verwacht niet dat je na het opzetten van een blog meteen honderden bezoekers meer hebt en je werk verdubbelt, maar over een periode van een aantal maanden kan het best zijn dat je al wat verschil merkt.

Blogs zijn dus voor veel verschillende bedrijven geschikt. Vooral bedrijven die zich ergens in specialiseren of wat misschien lastig voor de gewone mens te begrijpen is, scoren goed met een blog. Op een blog kunnen ze namelijk meer vertellen over hun werk om het zo duidelijker te maken voor de bezoekers. De vragen die dan behandeld worden is een blog, zijn vaak ook vragen die binnen Google voorbij komen.

Meer dan een blog
Zoals je hebt kunnen lezen is een blog de ideale manier om je website een booste te geven. Naast een blog zijn er nog meer eenvoudige zaken die je kunt regelen om de marketing voor je bedrijf goed op de rails te krijgen. Bekijk bijvoorbeeld eens ons artikel over het nut van een goede website of lees meer over hoe je van een side hustle een echt bedrijf maakt

Gow2 win auto actie Suriname

GOw2 winnaar aankondiging

GOw2 Tank 2 Win Actie tot 8 oktober – de winnaar aankondiging…

Autorijdend Suriname is op dit moment vooral met een ding bezig en dat is de Tank 2 Win actie van GOw2. De afgelopen 3 maanden kregen klanten van GOw2 bij elke tankbeurt een lot waarmee ze kans maken op schitterende prijzen. De actie loopt nog tot 8 oktober en 11 oktober worden de winnaars willekeurig gekozen. Mocht je auto, motor of brommer dus nog een tankbeurt nodig hebben, doe het dan voor 8 oktober want wie weet win jij een fantastische prijs!

Hoe werkt de Tank 2 Win actie?
Meedoen met de actie van GOw2 is heel simpel. Het enige wat je moet hebben om kans te maken is een of meerdere loten. Bij elke tankbeurt van 50 SRD of meer krijg je een lot wat je kunt invullen. Het lot lever je vervolgens in bij een van de inleverpunten in de shops van GOw2. Meer hoef je niet te doen. Natuurlijk is het wel zo dat des te vaker je tankt, des te meer kans je maakt. Er is namelijk niet een maximum aantal loten dat je per persoon mag inzetten.

Ook wanneer je bromfiets benzine nodig heeft krijg je een lot. Omdat 50 SRD nogal veel is voor een kleine tank in een bromfiets, krijg je als brommer rijder elke vrijdag van 17:00 tot 20:00 al een lot bij 15 SRD. Echt een aanrader dus om je win-kans te vergroten.

De actie van Tank 2 Win actie van GOw2 is ondertussen flink bekend geworden in Suriname. Iedereen hoopt dan ook dat ze een van de winnaars zijn. GOw2 heeft veel aandacht besteed aan de marketing rond de actie. Dit hebben ze gedaan op hun eigen website en social media, maar er is ook gebruik gemaakt van billboards door het land die de actie promoten. Meer over de partijen die hieraan hebben meegewerkt lees je verderop in deze blog.

Wat winnen de winnaars van de Tank 2 Win actie?
Bij een grote actie als dit horen natuurlijk ook grote prijzen. De hoofdprijs van de actie is een gloednieuwe Honda CRV. Ook de tweede prijs is een auto, namelijk een Honda Fit. De derde prijs van de Tank 2 Win actie is een Honda motorfiets. De drie winnaars van deze prijzen krijgen zelfs nog een extraatje bij hun prijs. De winnaars mogen namelijk een jaar lang gratis tanken bij GOw2. Zo kunnen ze optimaal genieten van hun nieuwe auto of motor.

Meedoen aan de Tank 2 Win kan nog tot en met 8 oktober. Dat is dus nog ruim de tijd om nog even langs een tankstation te gaan. Meedoen is helemaal gratis en je mag zo vaak meedoen als je wil, het enige wat je moet doen is de tank van je auto of motor vullen voor meer dan 50 SRD. De winnaars van de actie worden op 11 oktober getrokken.

De billboards van de Tank 2 Win actie van De Gama Construction
Naast de marketing van GOw2 zelf, wilde GOw2 het bereik van de actie vergroten met een aantal billboards in Suriname. Voor deze klus hebben ze De Gama Construction uit Paramaribo ingeschakeld. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het bouwen van staalconstructies zoals loodsen, huizen, maar ook zeker billboards. Op diverse plekken in het land hebben ze op diverse binnen en buiten locaties reclame kunnen plaatsen door hun constructies. Naast het plaatsen van de constructie kunnen zij ook zorgen voor het onderhoud, maar ook het ontwerpproces van een billboard kan De Gama Construction verzorgen.

Als je meer wil lezen over dit project van De Gama Construction, dan kun je het er meer over lezen op de blog van De Gama Construction. Je kunt deze vinden op hun website.

De samenwerking met RS Signs & Print
Voor de Tank 2 Win actie van GOw2 is De Gama Construction een samenwerking aangegaan met RS Signs & Print. Dit is een drukkerij in Suriname die alle billboards beplakt heeft met de groot print banners. Door het combineren van het specialisme van deze verschillende bedrijven is er voor GOw2 een groter bereik gecreëerd op een zeer doeltreffende manier.

Mocht je graag meer informatie willen over de Tank 2 Win actie of wil je weten waar de locaties van GOw2 zich bevinden in Suriname. Zoek dan in onze bedrijvengids naar GOw2. Daar vind je een handig overzicht van alle tankstations. Zo kun je nog snel voor 8 oktober een lot scoren en wie weet ben jij binnenkort een van de winnaars van de Tank 2 Win actie.

Lettertype Marketing in Suriname

Hoe belangrijk is een fonts (Lettertypes) voor bedrijven?

Wanneer je bezig bent met reclame-uitingen voor je bedrijf, teksten, het ontwikkelen van websites of het posten op social media, ben je waarschijnlijk vooral gefocust op de content. Dat is natuurlijk volkomen logisch want dat is het meest belangrijke van je uiting. Toch zijn er een aantal andere zaken die invloed kunnen hebben op het succes van deze berichten. Het is uiteraard belangrijk dat zo veel mensen je blogpost, bericht op social media of website zien. Dit is iets waar mensen op het gebied van marketing continu mee bezig zijn, ook in Suriname. Vanuit de marketing zijn er een aantal interessante dingen te leren over hoe je het beste een boodschap overbrengt naar een publiek. In deze blog kijken we naar het gebruik van lettertypes. Misschien schenk je weinig aandacht aan het kiezen van een lettertype, maar vandaag leren we je waarom het echt belangrijk is.

[...]

read more

Zaal huren of doe je het toch maar thuis?

Huur je voor je feest een zaal of doe je het toch maar thuis?

Het geven van een feestje is altijd leuk. Om wat voor gelegenheid het ook gaat, het is altijd fijn om samen met vrienden en familie te zijn. Of het nu gaat om een groot feest of een klein feest, de locatie is altijd belangrijk. Het ene feestje kun je gemakkelijk thuis organiseren terwijl een wat groter feest juist handiger is om in een grote zaal te organiseren. Vandaag kijken we in deze blog wat de beste opties zijn voor de locatie van je feest.

Kies voor gemak en huur een zaal
Een tip die we iedereen vaak geven is om voor gemak te kiezen. Natuurlijk is een feestje in je eigen huis leuk, maar het zorgt ook voor een hoop stress. Je moet namelijk een hoop dingen verzorgen en na het feestje mag je zelf de rommel ook weer opruimen. De meest makkelijke oplossing daarvoor is om voor je feestje een zaal te huren. Die hoeft natuurlijk niet meteen een grote feestzaal te zijn want in Suriname heb je genoeg keuze uit grote, maar ook kleine zalen. Voor elk feestje is er dus een geschikte plek.

Het grote voordeel aan het huren van een zaal is het gemak. Je hoeft na het feestje niet schoon te maken, maar ook voor het feestje begint, neemt het al een hoop stress weg. Bij een feestje thuis moet je toch vaak wat meubels aan de kant zetten om iedereen een plekje te kunnen geven in huis. Bij het huren van een zaal hoeft dat niet. Daar staat alles al voor je klaar waardoor je meteen kunt gaan feesten.

Bij elk feestje hoort natuurlijk lekker eten, zeker in Suriname. Je kunt zelf hapjes maken voor je feestje, maar je kunt dit vaak ook laten doen door de locatie waar je een zaal huurt. Vaak kun je bij een zaal ook personeel huren die rond gaat met de hapjes. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat iedereen wel voldoende eet. Uiteraard gaat het personeel ook rond voor het drinken. Het fijne aan het huren van een zaal is dat zij alles in huis hebben. Bij een feestje in je eigen huis moet je toch verschillende soorten drinken inslaan in de hoop dat het ook daadwerkelijk gedronken wordt. In eerste instantie kan de catering naast de huur van een zaal wat duur klinken, maar je zit na het feest in ieder geval niet met drinken wat je zelf niet lust.

Het huren van een zaal kost geld en we snappen dat het een aantal mensen kan afschrikken om te kiezen voor het huren van een zaal. Toch hoeft het huren van een zaal in Suriname niet duur te zijn. Onderaan deze blog vind je een aantal tips voor een goedkope feestlocatie. Een andere tip die we je graag mee willen geven is om ver van te voren te reserveren. Een feestzaal kan op een bepaalde datum al volgeboekt zijn. Het is dus altijd slim om eerst op zoek te gaan naar een locatie voor je feest voor je andere dingen gaat regelen.

Een feestje in je eigen huis
Het huren van een zaal zorgt voor een heel relaxed feestje, maar een feest in je eigen huis is net zo leuk. Ten opzichte van een feest in een zaal, geeft een feest in je eigen huis toch net wat meer dat persoonlijke gevoel. Het is ook vaak wat goedkoper wat voor veel mensen de doorslag geeft.

Bij een feest in je eigen huis ben je niet aan regels gebonden en kun je doen en laten wat je zelf wilt. Uiteraard moet je wel een beetje op de buren letten als het gaat om geluid, maar nodig anders de buren ook uit, dan is dat ook meteen opgelost. Bij een feest in je eigen huis ben je zelf de baas en kun je een feest geven wat perfect bij je past. Bepaal zelf wat er gegeten en gedronken wordt en geeft zelf aan wanneer het feest is afgelopen.

Als je een feest in je eigen huis geeft kan de ruimte die je hebt soms lastig zijn. Als je niet al te groot woont en toch een groot feest wil geven, is het vaak een beetje passen en meten met de meubels om iedereen binnen te krijgen. Vaak heb je ook extra meubels zoals stoelen en tafels nodig om iedereen een zitplaats te kunnen geven. Het houden van een feest in je eigen huis is vaak wat persoonlijker dan in een zaal, maar het zorgt er wel voor dat je wat meer moet regelen. Als je hier geen probleem mee hebt, is er niks aan de hand, maar voor mensen die graag voor gemak gaan is het toch slim om te overwegen om een feestlocatie te huren.

Een zaal huren in Suriname
Je hebt dus al kunnen lezen dat er voor- en nadelen aan het huren van een zaal zitten in Suriname. Iets wat we vaak horen is dat de prijs wat hoger ligt bij het huren van een zaal. Dat is zeker waar, maar duur hoeft het absoluut niet te zijn. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Flex Party Hall. Zij bieden een mooie zaal voor maximaal 350 gasten waarbij veel extra’s bij de prijs zitten inbegrepen. Denk daarbij aan tafels en stoelen, een podium, disco verlichting en het gebruik van een kleedkamer. Deze locatie bevindt zich achter de Coppename Markt en bied gratis parkeergelegenheid.

Een andere tip die we jullie willen geven is Lolo Koekroe in Paramaribo. Zij bieden twee wat kleinere zalen wat juist kan zorgen voor een gezelliger feestje. De grootste zaal kan namelijk tot 150 mensen huisvesten. Lolo Koekroe is ook gespecialiseerd in catering waardoor je hier ook terecht kunt voor de lekkerste hapjes voor je feestje.

 

Meer lezen op onze blog over: Catering in Suriname

Drukkerij bedrijf in Suriname

Klanten overtuigen met kleur

Uw klanten overtuigen met kleur

U staat er misschien niet altijd even goed bij stil, maar kleur is zeer belangrijk bij het ontwerpen van promotiemateriaal zoals posters, flyers, visitekaartjes en zelfs uw website. Kleur zorgt er niet alleen voor dat alle reclame-uitingen er duidelijk leesbaar uit zien, maar dragen ook bij aan de uitstraling van uw bedrijf. Bij alles wat u dus naar buiten brengt, is het zeker de moeite waard om wat extra aandacht te besteden aan het uitkiezen van de juiste kleuren. Wij geven u alvast een aantal bruikbare tips waar u zeker rekening mee moet houden.

Kleur zorgt voor herkenbaarheid
Er zijn een aantal bedrijven in Suriname waarvan u meteen weet welke kleuren ze gebruiken in hun logo of in hun reclame-uitingen. McDonalds en Coca Cola gebruikt veel rood. Bedrijven als Facebook en Dell gebruiken blauw. Voor veel mensen horen deze kleuren bij deze merken en is het dus een stuk herkenbaarheid. Voor bedrijven is dat handig want door het gebruik van een bepaald kleur op een poster, weten potentiële klanten meteen met welk merk ze te maken hebben.

Om klanten aan uw bedrijf te binden is het dus belangrijk om een duidelijke huisstijl te hebben. In een huisstijl beschrijft u welke kleuren, maar ook welke lettertypes er gebruikt worden in de communicatie van uw bedrijf. Door dit constant te gebruiken creëert u een stuk herkenbaarheid voor klanten. Dit zorgt voor meer vertrouwen en een sterkere band tussen bedrijf en klant. Uiteraard bent u altijd vrij om andere kleuren te gebruiken naast de huisstijl.

Kleur roept emotie op
Kleur zorgt dus voor herkenbaarheid, maar de volgende vraag is dan welke kleur u precies moet gebruiken. Verschillende kleuren roepen verschillende emoties op bij mensen. Wanneer u in een reclame-uiting op bijvoorbeeld een poster of billboard iets vrolijks wilt uitstralen, moet u niet gebruik maken van zwart of andere donkere kleuren. Kleur hangt dus echt af van wat u wilt uitstralen en wie de doelgroep is.

Blauw is een kleur die vaak wordt gebruikt op posters en reclameborden. Blauw is namelijk een kleur die bij veel mensen een vertrouwd gevoel geeft. Wanneer u mensen vraagt om een willekeurige kleur te kiezen, is blauw vaak het antwoord. Blauw wordt ook veel gebruikt op websites. Doordat de kleur kalm is om naar te kijken, blijven mensen langer op een website hangen. Websites met felle kleuren zoals geel en rood hebben dat effect op mensen een stuk minder.

Toch heeft de kleur rood ook een voordeel. Rood wordt namelijk vooral gebruikt om de aandacht te trekken. Rood is misschien niet de favoriete kleur van iedereen, maar we kunnen u garanderen dat iedereen kijkt naar een flyer waar rood in zit. Dit is namelijk een puur psychologische reactie. Rood roept de emotie op dat het belangrijk is. Vandaar dat rood altijd slim is om te verwerken in promotiemateriaal wat mensen snel moeten lezen of waar snel de aandacht naartoe getrokken moet worden.

Kleur roept dus vaak onbewust een bepaalde reactie op bij mensen. Als bedrijf kunt u daar op inspelen. Kleur kunt u niet alleen gebruiken om de aandacht naar een poster te trekken, maar ook om een gevoel rond uw bedrijf te creëren. Kleuren als geel en groen zorgen er voor dat u optimistisch, vriendelijk en warm overkomt naar klanten toe. Zwart zorgt er dan weer voor dat er een professioneel en autoritair gevoel opkomt bij mensen. Bedenk dus goed welk gevoel u wilt oproepen en bij welke doelgroep.

ProPrint Drukkerij in Suriname

ProPrint Drukkerij in Suriname

Kleuren zorgen voor duidelijkheid
Met kleur kunt u er voor zorgen dat het duidelijk over komt wat u wilt uitten. Vaak verschilt het ook per uiting welke kleurcombinaties u het beste kunt gebruiken. Bij een poster bijvoorbeeld is het belangrijk dat alles goed leesbaar is en de lezer in een oogopslag de boodschap ziet. Een duidelijke kleur letters op een achtergrond die deze letters benadrukt is dan belangrijk. We zien dat er vaak fouten worden gemaakt op dit vlak. Een poster kan er op de computer prima leesbaar uit zien, maar wanneer de poster uit de drukkerij komt kan het nog best tegen vallen. Gelukkig testen de meeste Drukkerijen in Suriname van te voren dus of de poster niet alleen op beeldschermformaat werkt, maar ook op groter formaat.

Kleuren kunt u ook gebruiken om een klant aan te zetten tot het doen van een actie. Kleur kan er namelijk voor zorgen dat een deel van een flyer of website er uit springt en juist de aandacht van de lezer trekt. Websites hebben vaak menuknoppen in een andere kleur zodat bezoekers verleid worden om verder te klikken. Ook op flyers en posters kan dit toegepast worden. De website van uw bedrijf in een gekleurd kader zetten kan er voor zorgen dat bezoekers sneller geneigd zijn om uw website op te zoeken.

 

Lees meer op onze SURIHUB Blog: Billboard Banner Printen

Side_Husle in Suriname - Entrepeneur

Van side hustle tot eigen bedrijf

Van side hustler tot eigen bedrijf

Iedereen kan wel een extra zakcentje gebruiken. De een doet het om een lening sneller af te kunnen betalen, dan ander doet het om leuke dingen van te doen. Wanneer u bijklust naast een gewone baan of studie, heet dat een side hustle. Een side hustle is vaak ontstaan als hobby. Iemand die graag kookt, zal als side hustle kunnen koken voor anderen en daardoor wat extra geld verdienen, maar denk bijvoorbeeld ook aan schoonmaken of klussen in en rond het huis.

In Suriname zijn veel side hustlers te vinden, klinkt een beetje negatief of goedkoop, maar zo zou je het niet moeten zien. Want als je het goed om je heen kijkt… iedereen kent wel iemand die kan helpen met een van de bovengenoemde klussen tegen een kleine vergoeding. Vaak zien we dat een hobby vrij snel uitgroeit tot een side hustle, maar niet iedereen durft de volgende stap te zetten. Wanneer u merkt dat er steeds meer tijd gaat zitten in uw side hustle, kunt u overwegen om een eigen bedrijf te starten. Voor veel mensen in Suriname is dit een grote drempel, maar met de juiste voorbereiding kunt u van uw side hustle een eigen bedrijf maken. Wij geven u alvast wat bruikbare tips waar u op moet letten.

extra geld verdienen in Suriname

Extra geld verdienen met Kennis en Passie

Een side hustle met kennis en passie
Vaak is een side hustle begonnen als hobby. Een side hustle is dus vaak echt iets wat mensen leuk vinden om te doen en hebben in de loop van de jaren echt een passie voor hun werk ontwikkeld en een hoop kennis. Dit is natuurlijk heel belangrijk want wanneer iemand echt gedreven en gemotiveerd is, gaan toekomstige klanten dit ook zeker waarderen.

Wat u dus als side hustle doet maakt niet heel veel uit, als er maar genoeg klanten voor zijn. Wanneer mensen aan Suriname denken, denken ze vaak aan de heerlijke keuken. Het maken van gerechten maar bijvoorbeeld ook taarten voor feesten kan dus snel uitgroeien van side hustle tot eigen bedrijf. Kijk dus goed of er markt is voor wat u doet.

Wanneer u een wat minder bekende side hustle heeft zoals het maken van borduurwerkjes, kan dat ook juist in uw voordeel werken. Wanneer u een uniek product aanbiedt van een goede kwaliteit, weten steeds meer kanten u te vinden. U kunt bijvoorbeeld promotie maken op Facebook en Instagram zodat steeds meer mensen van uw project af weten. Opvallen is dus zeer belangrijk.

Om op te vallen en de aandacht te trekken moet u er voor zorgen dat u goed te vinden bent via Google en social media. Alles gaat tegenwoordig online dus mensen zullen u eerder tegen komen op Facebook of Instagram in plaats van op een poster in de straat. Belangrijk is om consistent te posten op social media. Voorzie uw klanten vaak van leuke foto’s die interactie krijgen. Wanneer er namelijk op een foto wordt gereageerd op facebook of als ze een LIKE krijgen, wordt het bericht verspreid onder meer mensen en dus ook meer toekomstige klanten. Ook het hebben van een website is belangrijk. Google is vaak de plek waar mensen hun zoektocht starten naar een bepaald bedrijf. Het hebben van een website is een investering, maar u moet geld investeren om geld te kunnen maken.

Ga altijd voor kwaliteit
Wanneer u van een side hustle een eigen bedrijf gaat maken, is kwaliteit een van de belangrijkste punten. Zeker in het begin. Mond tot mond reclame is heel belangrijk dus zorg er voor dat uw eerste klanten positief over u spreken. Wanneer klanten ontevreden zijn over uw dienst, is de kans groot dat ze een slechte review achter laten en daar kunt u nog een tijdje last van hebben.

Ook kwaliteit op uw website, sociale media en promotiemateriaal is belangrijk. Zorgt dat alles is geschreven zonder spelfouten en dat het er goed uit ziet. Iets wat u publiceert moet echt de aandacht weten te trekken want in een wereld waar online alles steeds sneller en sneller moet, zijn mensen snel geneigd om langs uw foto’s te scrollen zonder ze te bekijken. Investeer dus echt in goede foto’s voor op social media en posters. In het begin is de investering voor een nieuwe camera of telefoon misschien iets te groot, maar u kunt misschien een camera lenen van iemand. Foto’s van natuur scoren altijd goed. Gelukkig heeft Suriname schitterende natuur dus trek er op uit voor een aantal mooie foto’s.

Wanneer stop ik met mijn baan?
Wanneer u merkt dat uw kleine klantenkring bij een side hustle steeds groter wordt, kan het tijd zijn om van uw hobby een echte baan te maken. Toch kan dit een lastige stap zijn omdat u dan meer tijd in uw hobby moet gaan steken en de baan bij uw huidige werkgever moet gaan opzeggen. Wanneer u dit kunt doen hangt af van een aantal factoren.

Het is natuurlijk belangrijk dat u genoeg kunt gaan verdienen aan uw nieuwe baan. U moet niet in de problemen komen doordat vaste lasten niet betaald kunnen worden. Houdt er bijvoorbeeld rekening mee dat u wat spaargeld heeft waar u minstens 3 maanden mee vooruit kunt. Wanneer u een eigen bedrijf start, moet u er niet vanuit gaan dat u binnen 3 maanden al om komt van de opdrachten. Alles heeft tijd nodig. Ook is het belangrijk dat u nog steeds passie voor uw hobby heeft.

U begint dus klein en dat is zeker niet erg. Meteen veel werk op uw bord krijgen kan namelijk ook nadelig zijn. Naast het werk, kunt u zich in het begin goed richten op promotionele zaken en het verbeteren van uw kwaliteit. Post voldoende op uw social media kanalen en overweeg bijvoorbeeld om een betaalde promotie te plaatsen op Facebook. Op Facebook kan dat al voor elk budget. Wanneer u een specifieke doelgroep op Facebook wilt aanpreken, kunt u al voor 10 euro er voor zorgen dat uw Facebookpagina een kleine boost krijgt.

Welke prijs gaat u vragen?
Zeker in het begin kan het lastig zijn om de prijs van uw producten of dienst te bepalen. Vaak is het als side hustle wat eenvoudiger omdat het aanvoelt als een vriendendienst waar u een vergoeding krijgt. Wanneer u een eigen bedrijf heeft moeten er wel bedragen op een factuur komen te staan. Het beste wat u in het begin kunt doen, is Googlen wat concurrenten vragen. Zo heeft u meteen een overzicht van de verschillende prijzen, maar ook van de hoeveelheid concurrenten.

Vraag in het begin niet te veel. Na de eerste paar klanten kunt u beginnen met het verhogen van de prijs. Wanneer u in het begin meteen de hoofdprijs vraag, gaan klanten naar een ander bedrijf met ervaring. Het hebben van ervaring is belangrijk dus zeker in het begin zal een lagere prijs er voor zorgen dat u deze ervaring ook op kunt doen. Dit is ook een vorm van investeren.

 

Billboard Suriname Marketing

5x Redenen om een billboard te laten maken

Redenen om een billboard te laten maken

Er zitten ontzettend veel voordelen aan het gebruiken van een billboard voor jouw onderneming. Door de vaak prominente locaties zullen ontzettend veel mensen jouw reclame zien. In dit artikel zullen we jou laten zien wat nu eigenlijk de voordelen zijn van deze toepassing en wat ons zo bijzonder maakt als het aankomt op een billboard.

 1. Het is een aankoop waar je lang plezier van zal hebben
  Door middel van een goede drukkerij – grafische ontwerper,  kan je jouw billboard voorzien van een schitterende advertentie. Dit in combinatie met een sterke constructie maakt het een topaankoop Een billboard is gemaakt uit een ijzersterke metaalsoort, hierdoor is het een aankoop waar je voor een langere tijd plezier van hebt. Middels goed onderhoud kan een billboard voor de rest van het bestaan van het bedrijf meegaan.

  Billboard Drukkerij Suriname

  Billboard Drukkerij Suriname

 2.  Je reclame wordt veel beter gezien
  We hebben het al even kort toegelicht, een billboard biedt echt ontzettend veel voordelen voor jouw bedrijf of onderneming. Op de eerste plaats draait het natuurlijk allemaal om gezien worden. Dankzij een prominente locatie langs de weg of in de stad is het mogelijk om jouw reclame aan zoveel mogelijk mensen te laten zien. De billboards zijn altijd vrij groot, hierdoor kunnen de mensen achter het stuur ook zien waar jouw bedrijf voor stad.
 3. Je bent de concurrentie te slim af
  Daarnaast is het zo dat je dankzij een billboard in Suriname aanzienlijk minder concurrentie zal hebben. De drukkerij zorgt vaak voor een grote advertentie te maken die overal te zien is. Folders van andere bedrijven zullen hierdoor ondergaan aan jouw advertentietoepassing.
 4. Je zorgt voor een sterke boodschap
  Daar komt ook nog eens bij dat jouw bericht versterkt zal worden. Het blijkt dat men die een billboard ziet vaak veel langer blijft denken aan de boodschap. Vooral wanneer mensen het billboard meerdere keren zien op een dag zullen zij onbewust een koppeling maken aan het bedrijf.

  Billboard Constructie Suriname - De Gama Construction

  Billboard Constructie Suriname – De Gama Construction

 5. Het is een stuk goedkoper dan andere vormen van adverteren
  Het laatste voordeel is dat het in verhouding een stuk goedkoper is dan een reguliere vorm van marketing of adverteren. Bij een tv spotje zal je vaak minder dan een minuut de tijd hebben om jouw verhaal te doen. Bij een billboard hoef je je hier geen zorgen over te maken, deze kan namelijk 24/7 bekeken worden door alle mensen.

Een ideale investering

Het laten maken van een billboard in Suriname is nog altijd een van de meest eenvoudige manieren om jouw bedrijf, dienst of product aan de man te brengen. Het billboard is immers altijd te zien, hierdoor haal je veel meer uit jouw investering dan bij een regulier tv spotje. Mocht je nog veel meer te weten willen komen over de toepassing van een billboard dan kan je een kijkje nemen op onze website blog: degamaconstruction.com. Hier laten we alles zien wat je maar moet weten.

Partybus Huren Suriname

Partybus huren in Suriname

PARTYBUSSEN HUREN IN SURINAME

Suriname is een schitterend land wat op veel verschillende manieren te beleven is. Naast de vele bezienswaardigheden en toeristische trekpleisters is het nachtleven in dit tropische land ook echt een aanrader om te beleven. Door de vele kroegen en bars is er een levendig en bruisend nachtleven waardoor je geen moment stil hoeft te zitten.

Partybussen Huren Suriname

Partybussen Huren Suriname

Toch kan het zijn dat je opzoek bent naar iets nieuws. Misschien heb je alle bars al eens bezocht of ben je voor een groep opzoek naar een unieke kroegentocht in Suriname. Voor een unieke avond uit kun je een partybus huren in Suriname. Door een partybus beleef je het nachtleven op een volledig nieuwe manier. Gelukkig kun je ook met een wat kleiner gezelschap gebruik maken van een van de vele partybussen in het land.

Een rijdend feestje
Misschien heb je ze als eens zien rijden door de straten van Paramaribo. De gezellige partybussen die vooral op een rijdende discotheek lijken. Het is dan ook een echte hype in de hoofdstad van Suriname. Elke dag kun je een partybus huren en op die manier de stad verkennen. Een partybus huren kan door individueel een plaats te reserveren, maar het is ook mogelijk om een bus voor een hele groep te boeken. Om een volledige bus te huren kost dat ongeveer 625 SRD. Voor die prijs ben je ongeveer twee uur onderweg.

Een partybus in Suriname is niet een alledaags busritje. Tijdens deze tour word je getrakteerd op alcoholische dranken, non-alcoholische dranken, een DJ en begeleiding. Het is dus een groot feest op wielen waar je kunt dansen op de beste muziek. Blijf dan ook niet zitten maar dans al rijdend door de straten van dit prachtige land.

De grootte van de partybussen verschillen per aanbieder. Er zijn bussen waar je met 55 personen in kunt, maar er zijn ook wat kleinere bussen voor 20 tot 30 personen. Dit verschilt echt per aanbieder. Het feest zal er echter niet minder om zijn. De meeste partybussen die je tegen komt hebben geen dak. Je viert dus feest in de open lucht terwijl de partybus je langs mooie plekken voert. Partybussen vertrekken meestal vanaf 20:00.

Een unieke kroegentocht
Een partybus geeft vaak een leuke tour door de stad, maar is niet echt een rondrit. Je kunt een partybus namelijk gebruiken om van punt A naar punt B te gaan. Zo kun je Paramaribo bijvoorbeeld een partybus nemen van Café Loco naar Discotheek Havanna Lounge. Deze partybus is populair onder studenten en rijd elke donderdag. Zo maak je een stapavond nog leuker.

Ook kun je een partybus gebruiken om een unieke kroegentocht te beleven. Je kunt met de bus van hotspot naar hotspot rijden om zo overal de beste feestjes mee te maken. Onderweg houdt het feest natuurlijk niet op want in de partybus stopt het feest nooit.

Meer tours in Suriname
Naast de partybus zijn er natuurlijk veel meer tours te beleven in Suriname. Met een tour leer je het land op een leuke manier kennen en kom je waarschijnlijk op plekken die je zelf nooit had gevonden.

Suriname staat bekend om de leukste tours. Je komt bijvoorbeeld meer te weten over de natuur en kunt even tot jezelf komen. Een tour voert je langs een aantal hotspots van Suriname zoals:
– Nieuw Nickerie / Bigi Pan
– Raleighvallen & Voltzberg
– JodenSavanne Bustour

Als je meer wil weten over een tour in Suriname, kun je hieronder een aantal verschillende artikelen van Surihub.com vinden. Deze artikelen gaan over bedrijven die leuke en gezellige tours in Suriname organiseren en zeker de moeite waard zijn om te bezoeken.

 

 

Waarom nog geen website - Suriname

“Facebook is meer dan genoeg, toch?”

De afgelopen tijd hoor je steeds vaker dingen als ‘Je hebt tegenwoordig toch geen website meer nodig, Facebook is meer dan genoeg!’ en ‘Wat moet je nu nog met een website?!’. Uiteraard is iedereen vrij om zijn bedrijf te runnen op de manier die hij wil, maar als je wil excelleren en bij de best verdienende tien procent wil horen, dan kun je maar beter zorgen dat je een goede website hebt staan naast je Facebook pagina. Het een hoeft het ander niet uit te sluiten, toch?

Ter verduidelijking, het doel van dit artikel is niet om kritiek te uiten op Facebook. Sterker nog, we gebruiken het medium regelmatig zelf voor zowel sociale als zakelijke contacten en grinniken regelmatig bij de grappige filmpjes en plaatjes die voorbij komen. Niks tegen Facebook dus, maar hoe je dat gebruikt als bedrijf is wel erg belangrijk.

Waarom je nog steeds een website nodig hebt!

Controle over ontwerp

Het is waar dat Facebook-achtige apps met de dag toenemen, en we geven toe, sommigen zijn best wel vet. Geen van hen heeft echter de veelzijdigheid die je wel hebt met een eigen website. Hetzelfde geldt voor het scala aan aanpas-opties dat je hebt met een website. Zo heb je al meer dan 18000 gratis WordPress plugins (ontwerpen) en dat zijn er aardig wat. Meer dan genoeg om je website volledig te matchen aan wat je wil, terwijl je met een app of ander soort social media pagina daar nog wel eens moeite mee ondervindt.

Op jouw website heb je de volledige controle over alles wat je plaatst en deelt, hoe men je content binnenkrijgt en wat je er mee wil doen. Alles is immers naar eigen invulling. Begint het design je te vervelen, dan kies je gewoon een ander. Mix het met een premium thema en vernieuw de look van je website compleet, zonder ook maar iets aan content te verliezen. Daar staat tegenover dat je met een pagina als Facebook of Twitter gebonden bent aan bepaalde ontwerpen, die bovendien ook nog eens allemaal op elkaar lijken. Dan wel in lay-out dan wel in gebruikt kleurenschema. Er zijn sterke Facebook plugins die je de mogelijkheid geven om direct via je pagina te verkopen, maar deze gaan alleen op voor goederen van een lage prijs, op lage schaal en die op basis van impuls gekocht worden. Denk aan tweedehands goederen of mensen die verhuizen en hun spullen weg willen doen. Deze plugins gaan niet op voor een product waar uitleg voor nodig is, dat op grotere schaal verkocht wordt (of wil gaan worden) alsook waar een abonnement of tickets voor gekocht moeten worden. Dit is zo, simpelweg omdat de consument dat te veel gedoe vindt en niet via Facebook of social media grotere aankopen wil doen, dat is namelijk niet waar voor zij het medium gebruiken.

 

Socializen & Zaken doen

Vergelijk Facebook met een feestje (dat heb je vast vaker gehoord) of een bruisende pub met veel mensen die gezellig een drankje komen doen. Goede sfeer, gezelligheid, live muziek, alles wat je nodig hebt voor een leuke avond. Helaas kan het lastig zijn om een goed en diepgaand gesprek te voeren met iemand, laat staan iets aan iemand verkopen door het omringende geluid. Bovendien is er altijd wel een vriend of een kennis die voor afleiding zorgt, net als op een Twitter pagina waar de aandacht erg verspreid is over alle andere zaken op het scherm.

Standaard social media pagina’s hebben vier kolommen met veel informatie, wat voor veel afleiding zorgt. Je website daarentegen is meer als je eigen kamer waar je vrienden kunnen langskomen en waar jullie even kunnen bijpraten zonder alle afleidende geluiden van buitenaf. Aangezien dit je eigen plekje is kun je je beste been voor zetten zonder te moeten ‘vechten’ voor hun aandacht. Je controleert immers alles wat ze zien. Kijken ze rond op jouw website, dan worden ze niet afgeleid door andere zaken. Alles wat ze zien, is wat jij wil dat ze zien.

waarom een website?

waarom een website?

Om door te gaan met de bar analogie, als je nieuwe mensen ontmoet dan ga je geen keihard verkooppraatje ophangen. Meestal heb je slechts een halve minuut om wat over jezelf te vertellen dat ook nog eens interessant is en hen niet verveelt. Dit is informatief, licht van aard en absoluut geen harde salespitch. Als je het goed hebt gedaan en hun aandacht hebt weten te trekken dan kunnen ze wel eens verder vragen en meer willen weten. Zie dat als verder klikken op je website.

Volgens wetenschappelijk onderzoek is het zo dat wanneer mensen geconfronteerd worden met een nieuw concept of product, ze zich eerst moeten oriënteren. Potentiële klanten moeten eerst begrijpen wat je voor ze doet of wat je wil verkopen en zullen dan wellicht door gaan naar de volgende stap van daadwerkelijk betalen of aanraden aan een vriend. Bij dat laatste kan Facebook dan weer van pas komen. Dat is socialer, informatief, speels en meer menselijk dan al het zakelijke gepraat.

Met mensen interacteren zonder ze iets te willen verkopen is een zeer handige skillset en social media pagina’s bieden hier de perfecte gelegenheid voor. Mensen kunnen, zonder dat ze gelijk iets moeten kopen, meer over jou en jouw bedrijf te weten komen. Willen ze meer weten en zijn ze geïnteresseerd, dan gaan ze van de bar naar je woonkamer voor een beter gesprek. Hier kunnen ze meer informatie krijgen en een beter beeld vormen van wat je product nou eigenlijk is.

En dat is precies de reden dat een groot aantal megabedrijven hun Facebook pagina’s en website volledig aan het aanpassen zijn. Alles wordt bijgeschaafd en verdeeld in sociaal en zakelijk.

 

Een woordvoerder van zo’n bedrijf zei ooit,

Veel van ons hoopten dat Facebook een nieuw verkoopplatform zou worden, een soort nieuwe online winkel waar mensen hun aankopen zouden doen. De realiteit was helaas anders… Het was alsof we probeerden iets te verkopen aan mensen terwijl ze in de bar met hun vrienden een avondje uit waren, inefficiënter kon niet.

Advertenties waren er in eerste instantie niet. Het medium was volledig ingericht op de gebruikers er van: sociaal, niet commercieel. In Social Networkstelt Zuckerburg dat de advertenties de ‘coolheid’ van de site zouden weghalen. De grote blauwe banner, strakke lijnen en witte, lege ruimte op het scherm zijn allemaal redenen waarom men graag dit medium gebruikte. Wordt dat minder nu er meer en meer advertenties de digitale ruimte en het blikveld vullen? Of er een directe relatie is weet men nog niet zeker, maar er is wel een sterk vermoeden. Recentelijk is wel een aantal artikelen uitgebracht die stellen dat het Facebook gebruik van mensen afneemt in bepaalde gebieden, met name in de VS, VK en Canada. Het andere probleem dat de bedrijven noemen is dat voor de mensen die wel op Facebook zitten, er zo veel advertenties zijn dat het effect er van afneemt. Men ziet door de bomen het bos niet meer wat reclame betreft en veel er van wordt genegeerd en als irritant beschouwt. ‘Reclame? Daar voor zit ik niet op Facebook!’ is iets wat je steeds vaker hoort.

 

Het is duidelijk dat je als bedrijf of start-up het beste een social media pagina kunt hebben die gericht is op het sociale aspect van je bedrijf; leuke filmpjes delen, informatie geven, aandacht trekken op een niet adverterende manier en simpelweg laten zien waar je voor staat. Daarnaast heb je je website, deze is er voor de mensen wiens interesse is gewekt via vrienden (gedeeld op Facebook wellicht?), je social media pagina of buitenreclame. Het doel van je website is verkopen. Dat zal makkelijk gaan, want het ontwerp er van kun je volledig zelf invullen. Afleiding door advertenties van andere producten is er dus niet. Zorg er dus voor dat je sociaal en business niet met elkaar verwart, dat kost je klanten.

 

 

Surinaamse Catering - Cateraars in Suriname

Cateraars in Suriname

Catering Bestellen in Suriname

In Suriname wordt er veel aandacht geschonken aan het geven van goede, uitbundige feesten en hecht men veel waarde aan gastvrijheid en ruimschoots eten. Op feestjes wordt vaak verwacht dat er genoeg hapjes en snacks zijn en uiteraard mag de drank ook niet ontbreken. Het is duidelijk dat catering in Suriname een grote rol speelt bij het plannen van een evenement of feest. Dus of het nu gaat om een ​​zakelijke evenement of bruiloft, het kiezen van de juiste cateraar is van groot belang.

Aandachtspunten bij het kiezen van een cateringbedrijf in Suriname

Zorg dat u beroep doet op ervaren professionals die kunnen garanderen dat de hapjes en drankjes die u serveert in de smaak zullen vallen bij de gasten. Daarnaast is het belangrijk dat ze alles regelen van begin tot eind zodat u geen zorgen heeft over de catering. Als gastheer of gastvrouw heeft u immers andere, belangrijkere dingen te doen. U zorgen maken over of er wel genoeg te eten is, of de gerechten lekker zijn, of er genoeg stoelen en tafels zijn, daar zit u op zo’n avond echt niet op te wachten. U kunt dit dan ook beter overlaten aan cateraars van kwaliteit, die dankzij hun expertise alle zorg uit handen nemen.

Een groot deel van de planning van een evenement is het eten dat u wilt gaan serveren. Een begroting maken en beslissen welke ingrediënten er allemaal nodig zijn is al moeilijk genoeg. Dan komt daar ook nog de stress bij van het klaarmaken en serveren, wat allemaal in korte tijd moet gebeuren. Meestal heeft u dan ook nog honderd andere dingen aan uw hoofd. Om deze stress en zorgen te vermijden kunt u het beste een cateraar inschakelen. Het maakt alles gewoon veel makkelijker. En bovendien zorgt lekker eten bij een evenement voor een nog memorabele avond dan normaal. Het vinden van de juiste cateraar is dan ook cruciaal voor het succes van elk evenement, groot of klein.

Hier is een aantal redenen voor het inhuren van een cateraar bij de organisatie van een feest;

 Maak de planning eenvoudiger

Zoals u weet, is het plannen van een evenement tijdrovend. Er zijn duizend-en-een dingen om over na te denken, zoals het maken van gastenlijsten, uitnodigingen, mogelijke locaties, draaiboeken, entertainment, inrichting en eten. In principe kunt u het allemaal zelf doen, maar dat kost veel tijd en wordt erg ingewikkeld. Veel mensen hebben geen ervaring met voedsellogistiek, waardoor het moeilijk te begrijpen is. U maakt het plannen een stuk eenvoudiger als u de voedsellogistiek aan de cateraars overlaat. Als u niet hoeft te koken of te serveren, neemt u wat stress weg en kunt u zich concentreren op andere dingen.Een goed cateringbedrijf zorgt ervoor dat uw evenement goed gevuld is en dat uw gasten goed worden verzorgd.

Laat het over aan de professionals

Zoals eigenlijk bij alles wat een beetje voorbereiding nodig heeft, maakt ervaring alles een stuk makkelijker. Het voorbereiden en plannen van wat er geserveerd gaat worden bij het organiseren van een feestje moet juist daarom aan professionals worden overgelaten. Catering is geen eenvoudige taak en indien u het niet eerder heeft gedaan kunt u niet verwachten dat het volledig soepel verloopt. Dat is gewoon niet realistisch. Cateraars met ervaring in het soort evenement dat u plant zullen een grote rol spelen bij het succes van uw partij. Het wordt geadviseerd om een draaiboek te maken voor u en de cateraar zodat zij weten hoe ze het eten moeten behandelen om ervoor te zorgen dat het de hele dag correct en veilig wordt verwerkt. Ervaren cateraars spelen feilloos in op al uw wensen en passen hun dienst aan aan uw thema en gasten. Cateraars in Suriname bieden de veelzijdigheid die nodig is om een grote hoeveelheid maaltijden aan te passen aan de behoeften van de klant.

Presentatie is belangrijk

Afgezien van het feit dat de hapjes en drankjes die u serveert heerlijk moeten smaken, moeten ze ook mooi geserveerd worden. De presentatie van de maaltijd is belangrijk en cateraars kunnen er voor zorgen dat deze overeenkomt met het thema van uw evenement of partij. De crux van een goede presentatie zit hem in de kleine details. Bijvoorbeeld de opdruk van uw borden of glazen, het is leuk als deze matcht met het thema van de avond. Alleen echte professionals hebben hier oog voor en zorgen er voor dat de presentatie van het eten, zowel het totaalplaatje als de kleine dingetjes, er perfect uit ziet.

Anne's Bakery Snacks & Hapjes Catering

Anne’s Bakery Snacks & Hapjes Catering

 

Investeer in catering

Wilt u iets organiseren, dan speelt het eten dat u serveert een cruciale rol bij het succes van uw feest. Zoals eerder vernoemd is, is het gewoon ontzetten makkelijk en handig om een cateringbedrijf in te schakelen. U bespaart tijd, heeft minder zorgen en maakt bovendien een goede indruk.

 

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial