Voor meer informatie +597 1234 5678

808 Bedrijven @ SuriHub

Enkele tips om Coronavirus in Suriname te vermijden

Paginaweergave: 3294
Corona Virus in Suriname

Enkele tips om Coronavirus in Suriname te vermijden

Paginaweergave: 3295

Weet jij hoe je jezelf kunt beschermen tegen Coronavirus? Bent u op zoek naar strategieën om een ​​epidemie in Suriname te voorkomen? Met het uitbreken van het Coronavirus wil iedereen weten hoe we ons kunnen beschermen tegen deze wijdverbreide epidemie. Er zijn veel methoden, strategieën en tips op sociale media. Maar de vraag houdt nog steeds de gedachten van de mensen vast. Helaas werken deze tips niet veel. Er zijn suggesties van mensen om uw immuniteit tegen Coronavirus te versterken. Mensen vertellen je verschillende dingen over vitamine C-injectie tot goed seksgedrag om van deze ziekte af te komen. Ondanks al deze suggesties is er maar één ding om u de significante effecten te geven, en u kunt het risico op Coronavirus vermijden door uw handen te wassen en het gezicht niet aan te raken.

Coronavirus en Suriname

In Suriname hebben ambtenaren enkele wijzigingen aangebracht in de toelatingseisen. Vanwege de uitbraak van het Coronavirus kunnen passagiers die uit China komen uit voorzorg 14 dagen in quarantaine worden gehouden.
De Surinaamse gezondheidsdiensten zijn alert en er zijn door de overheid noodzakelijke voorzorgsmaatregelen genomen. U kunt anderen helpen het Coronavirus in Suriname te vermijden.

Je moet de gemeenschap helpen om ze te beschermen. Het zou helpen als je anderen en jezelf motiveert om maatregelen te nemen om de ziekte te voorkomen. U kunt het risico in hoge mate verminderen als u zich aanpast aan een bepaald iets en een bepaalde levensstijl om deze epidemie te bestrijden. Als u voorzichtig bent, kunt u het risico op ziek worden voorkomen.

Je handen goed wassen

Als u uzelf en uw gezin wilt beschermen tegen Coronavirus, moet u handen wassen een essentieel onderdeel van uw leven maken. Het schoonmaken van je zij is noodzakelijk om ook gezond te blijven in het routine leven. Maar het kan de verspreiding van infectieziekten zoals Coronavirus verminderen. Het zou helpen als je je hand wast, vooral in de volgende omstandigheden:

• Voor en na het koken van het voedsel
• Als iemand thuis ziek is met veel braken en diarree
• Behandeling van een wond
• Wanneer u uw neus snuit na hoesten en niezen
• Als u luiers verschoont
• Bij gebruik van het toilet

Handen Wassen preventie CoronaVirus

Handen Wassen preventie CoronaVirus

Hand desinfecterend middel gebruiken

Als u zeep en water gebruikt om uw handen te wassen, is dit misschien de beste optie om de groei van infectieziekten te voorkomen. Maar als het niet beschikbaar is in uw huis of als u geen water en zeep kunt gebruiken, moet u een hand desinfecterend middel gebruiken. Er zijn ongetwijfeld enkele voordelen van het gebruik van handdesinfecterende middelen. Maar je moet weten:

• Je mag niet verwachten dat het alle ziektekiemen zal verwijderen.
• Ze zijn niet geschikt voor natte en handen die vettig zijn.
• Hand desinfecterende middelen verwijderen mogelijk geen pesticiden en metalen deeltjes.

DIY Hand desinfecterend middel

DIY Hand desinfecterend middel

Vermijd veel sociaal contact

Als u afstand neemt van sociale activiteiten en niet in contact komt met mensen, kunt u het risico op ziek worden aanzienlijk verminderen. Met dit eenvoudige idee kunt u anderen ook motiveren om lichaamscontacten met andere mensen te verminderen, waaronder:

• Anderen knuffelen
• Kussen
• Warme ademhaling in je nek
• Seks met vreemden

Houd al deze voorzorgsmaatregelen in het oog en u kunt oefenen op sociale afstand. Kom niet te dicht bij anderen, vooral niet tijdens de ochtendcommunicatie. Ga niet voor het kussen van een aardige kennis, en gewoon een koele vuistbult zal het doen. Vermijd knuffelen en vervang het door luchtpompen. Adem niet in wanneer u in de trein zit.
Dit zijn kleine dingen die u kunt doen om de effecten van Coronavirus te minimaliseren. Je kunt het minder verspreiden en het veranderen in een ziekte die je gemakkelijk aankan.

Tips voor werkplekken en scholen

In sociale voorzieningen en op drukke plaatsen verspreidt deze infectieziekte zich snel. Dit is het kenmerk van bijna alle infectieziekten. Het is duidelijk dat er op werkplekken en scholen veel mensen en kinderen zijn. Op deze plaatsen wordt u gedwongen met uw medemensen en collega’s in kleine, begrensde zweterige kamers te wonen.
In andere landen worden  de scholen gesloten, maar deze voorzieningen kunnen niet lang gesloten zijn. Als er een aanzienlijk risico is, zal dit zeker ook in Suriname gebeuren en dan moeten uw kinderen voor een bepaalde tijd thuis blijven. Het is aangeraden om uw kinderen nu al erg op de hoogte te stellen dat op school en thuis de kinderen te motiveren om hun handen goed te wassen.

Hetzelfde geldt voor werkplekken. U kunt vanuit huis gaan werken. Als je eigen baas bent met een realistische en creatieve geest, moet je het idee van thuiswerken gebruiken. Het zou helpen als u ziekteverlof verleent aan mensen met de risicofactor en symptomen. U mag bedrijfsactiviteiten uitvoeren terwijl het personeel thuis werkt. U kunt op afstand vergaderen en ernaar streven de mensen in open ruimtes te houden. Forceer ze alsjeblieft niet in een kamer, zonder goede ventilatie.

Preventie van huishoudens

Volgens sommige bronnen zijn er aanwijzingen dat contact met het huishouden een manier is om het Coronavirus te verspreiden. Het is een feit dat je niet weg kunt komen met je familie, vrienden en geliefden. Maar je kunt geen maatregelen nemen om je contacten met je familie en rare huisgenoten te beperken. Wanneer iemand in uw huis deze ziekten heeft, moet u het slachtoffer isoleren van de rest van uw gezin. Op deze manier kunt u de verspreiding van de epidemie beperken.

Als u voor uw familielid zorgt, neem dan de nodige voorzorgsmaatregelen, u moet de plaats regelmatig afvegen, laat uw kinderen hun handen niet op uw mond leggen en vermijd andere soorten lichaamscontacten.

Probeer het risico te verminderen

Het is het beste als u niet in paniek raakt, maar let op de laatste updates over Coronavirus. U kunt enkele cruciale stappen nemen om het risico te vermijden. U moet een redelijke, duidelijke strategie opstellen om anderen in uw gemeenschap te helpen. Het zou helpen als u van tevoren probeert de last voor zorgverleners te verminderen.

Houd er rekening mee dat andere mensen niet verantwoordelijk zijn voor deze ziekte, dus geef anderen niet de schuld. Er is geen behandeling of magische capsule om virussen zoals Coronavirus te genezen, maar enkele noodzakelijke maatregelen kunnen u helpen de intensiteit ervan te verminderen. Verberg de ziekte niet als er een infarct is.

Maar het belangrijkste punt is:

De uitbraak van Coronavirus heeft enorme gevolgen. U kunt proberen deze epidemie te voorkomen door een verandering in uw levensstijl. In Suriname zijn er geen berichten over Coronavirus, maar er is angst onder de massa. U kunt enkele haalbare maatregelen nemen om deze epidemie te voorkomen. Op deze manier kunt u de intensiteit van het Coronavirus in Suriname elimineren.

post a comment