Voor meer informatie +597 1234 5678

808 Bedrijven @ SuriHub

GOw2 winnaar aankondiging

Paginaweergave: 4993
Gow2 win auto actie Suriname

GOw2 winnaar aankondiging

Paginaweergave: 4994

GOw2 Tank 2 Win Actie tot 8 oktober – de winnaar aankondiging…

Autorijdend Suriname is op dit moment vooral met een ding bezig en dat is de Tank 2 Win actie van GOw2. De afgelopen 3 maanden kregen klanten van GOw2 bij elke tankbeurt een lot waarmee ze kans maken op schitterende prijzen. De actie loopt nog tot 8 oktober en 11 oktober worden de winnaars willekeurig gekozen. Mocht je auto, motor of brommer dus nog een tankbeurt nodig hebben, doe het dan voor 8 oktober want wie weet win jij een fantastische prijs!

Hoe werkt de Tank 2 Win actie?
Meedoen met de actie van GOw2 is heel simpel. Het enige wat je moet hebben om kans te maken is een of meerdere loten. Bij elke tankbeurt van 50 SRD of meer krijg je een lot wat je kunt invullen. Het lot lever je vervolgens in bij een van de inleverpunten in de shops van GOw2. Meer hoef je niet te doen. Natuurlijk is het wel zo dat des te vaker je tankt, des te meer kans je maakt. Er is namelijk niet een maximum aantal loten dat je per persoon mag inzetten.

Ook wanneer je bromfiets benzine nodig heeft krijg je een lot. Omdat 50 SRD nogal veel is voor een kleine tank in een bromfiets, krijg je als brommer rijder elke vrijdag van 17:00 tot 20:00 al een lot bij 15 SRD. Echt een aanrader dus om je win-kans te vergroten.

De actie van Tank 2 Win actie van GOw2 is ondertussen flink bekend geworden in Suriname. Iedereen hoopt dan ook dat ze een van de winnaars zijn. GOw2 heeft veel aandacht besteed aan de marketing rond de actie. Dit hebben ze gedaan op hun eigen website en social media, maar er is ook gebruik gemaakt van billboards door het land die de actie promoten. Meer over de partijen die hieraan hebben meegewerkt lees je verderop in deze blog.

Wat winnen de winnaars van de Tank 2 Win actie?
Bij een grote actie als dit horen natuurlijk ook grote prijzen. De hoofdprijs van de actie is een gloednieuwe Honda CRV. Ook de tweede prijs is een auto, namelijk een Honda Fit. De derde prijs van de Tank 2 Win actie is een Honda motorfiets. De drie winnaars van deze prijzen krijgen zelfs nog een extraatje bij hun prijs. De winnaars mogen namelijk een jaar lang gratis tanken bij GOw2. Zo kunnen ze optimaal genieten van hun nieuwe auto of motor.

Meedoen aan de Tank 2 Win kan nog tot en met 8 oktober. Dat is dus nog ruim de tijd om nog even langs een tankstation te gaan. Meedoen is helemaal gratis en je mag zo vaak meedoen als je wil, het enige wat je moet doen is de tank van je auto of motor vullen voor meer dan 50 SRD. De winnaars van de actie worden op 11 oktober getrokken.

De billboards van de Tank 2 Win actie van De Gama Construction
Naast de marketing van GOw2 zelf, wilde GOw2 het bereik van de actie vergroten met een aantal billboards in Suriname. Voor deze klus hebben ze De Gama Construction uit Paramaribo ingeschakeld. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het bouwen van staalconstructies zoals loodsen, huizen, maar ook zeker billboards. Op diverse plekken in het land hebben ze op diverse binnen en buiten locaties reclame kunnen plaatsen door hun constructies. Naast het plaatsen van de constructie kunnen zij ook zorgen voor het onderhoud, maar ook het ontwerpproces van een billboard kan De Gama Construction verzorgen.

Als je meer wil lezen over dit project van De Gama Construction, dan kun je het er meer over lezen op de blog van De Gama Construction. Je kunt deze vinden op hun website.

De samenwerking met RS Signs & Print
Voor de Tank 2 Win actie van GOw2 is De Gama Construction een samenwerking aangegaan met RS Signs & Print. Dit is een drukkerij in Suriname die alle billboards beplakt heeft met de groot print banners. Door het combineren van het specialisme van deze verschillende bedrijven is er voor GOw2 een groter bereik gecreëerd op een zeer doeltreffende manier.

Mocht je graag meer informatie willen over de Tank 2 Win actie of wil je weten waar de locaties van GOw2 zich bevinden in Suriname. Zoek dan in onze bedrijvengids naar GOw2. Daar vind je een handig overzicht van alle tankstations. Zo kun je nog snel voor 8 oktober een lot scoren en wie weet ben jij binnenkort een van de winnaars van de Tank 2 Win actie.

post a comment