Voor meer informatie +597 1234 5678

808 Bedrijven @ SuriHub

ME-TIME is een geheim ingrediënt in het runnen van je eigen bedrijf.

Paginaweergave: 5270
Je Eigen Bedrijf runnen - ME-TIME erg Belangrijk

ME-TIME is een geheim ingrediënt in het runnen van je eigen bedrijf.

Paginaweergave: 5271

Me-time is een geheim ingrediënt in het runnen van je eigen bedrijf.

Zoals we wel al weten maar misschien nog niet willen erkennen is dat we in de maatschappij van nu onszelf als eens snel voorbijlopen! Vaak zijn we meer overspannen dan ontspannen… Als je dan nog eens je eigen bedrijf(je) hebt, voelt het aan alsof jouw werk nooit stopt. Je vindt het moeilijk om hier een balans, een evenwicht in te vinden. Maar wat als je nu wel eens kiest voor jezelf en eventjes die ME-TIME een plaats geeft in jouw overvolle bedrijfsagenda. En nee, me-time is niet je huis eens schoonmaken zodat je niet meer tussen rommel zit. Me-time is al jouw dagdagelijkse taken rond je bedrijf, je huishouden, je sociale verplichtingen en nog zoveel meer even compleet aan de kant te schuiven. Neem tijd voor jezelf in deze chaos! Het is belangrijk dat we in contact komen met onszelf en naar ons eigen lichaamssignalen leren luisteren. Door me-time in te lassen, sta je meer stil bij jezelf en merk je beter op wanneer het genoeg is geweest en wanneer je er weer over gaat omdat je toch nog die éné deadline wil halen voor je bedrijf! Leer luisteren naar jezelf en neem die ME-TIME nu! Gooi dat schuldgevoel maar overboord en kies voor jezelf, de volle 100%!

Maar hoe neem ik tijd voor mezelf?

Plan je me-time in! Zoek in je agenda een plaatsje voor jezelf tussen al je werk voor je bedrijf. Want diep vanbinnen weet je dat als je dit niet doet en het gewoon zegt dat dit er niet van komt. Dus wees consequent en reserveer nu een afspraak met jezelf. Stel het niet uit en pak je agenda en plan het in. We weten dat je er nood aan hebt anders lees je deze blog niet! Maak hier een routine van en laat het niet bij die éné keer. Doe het om de twee à drie weken of kies een vaste avond wanneer je even niet aan je bedrijf wilt denken. Dit hoeft niet een hele dag of een heel weekend te zijn, plan geregeld al eens een uurtje of twee in. Dit werkt beter dan één dag op de twee maand. Door één keer om de twee maand te sporten, ga je ook geen vorderingen zien!

Hot Stone Massage ME-TIME

Hot Stone Massage ME-TIME

En wat doe ik dan als me-time?

Beauty Salons in Suriname zijn de perfecte gelegenheid hiervoor zowel voor mannen als voor vrouwen. Even genieten van een scrubbeurt, een maskertje, een massage, een knipbeurt, een gezichtsverzorging met een ontspannend muziekje en een verwarmend kaarsje. Sommige Beauty Salons hebben ook een spa, neem je vriend of vriendin mee. Me-time hoeft niet altijd alleen te zijn, maar hou er rekening met dat je dit niet als sociale verplichting zit en nog altijd in de eerste plaats voor jezelf doet! Dankzij Beauty Salons is het gemakkelijk om jezelf even terug te trekken. Je hoeft aan niets te denken en niets te regelen, zij doen alles voor jou.

Heb ik hier eigenlijk wel voordelen aan?

Ja zeker! Zelfs een heleboel voordelen waar je verstelt van staat. Het motiveert je beter en verhoogt je productiviteit. Het houd je gezond en geeft een boost aan je immuunsysteem. Het zorgt voor een balans tussen lichaam en geest. Me-time zoals een massage, sauna en gezichtsbehandeling activeert het gaspedaal (parasympaticus) van je lichaam en je autonoom zenuwstelsel waardoor je lichaam in rust en herstel gaat. Het zorgt voor een gezonde huid, afvalstoffen in je lichaam voeren beter af, het verlicht je gewrichts- en spierpijn. Door geregeld me-time in te plannen verlaag je je stress en hoge bloeddruk. Het doet wonderen voor je gemoedsrust en je uiterlijk. Mensen in je omgeving zullen een verschil merken en jij gaat jezelf weer wat meer belangrijker vinden. Vaak als je in overdrive zit doordat je bedrijf zoveel tijd opslorpt, kamp je wel eens met slaapproblemen. Me-time zorgt ook voor een diepere slaap.

Me-time helpt jou wel degelijk een goede balans te vinden in het runnen van je eigen bedrijf doordat je beter naar jezelf leert luisteren. Je zal merken dat je zaken anders en meer open bekijkt waardoor je gemakkelijk nieuwe inzichten creëert. Zie de me-time NIET als oplossing om een bedrijf te runnen, maar echt als een keuze om ook jezelf op de eerste plaats te zetten.

Eigen Bedrijf Tips & Advies

Je Eigen Bedrijf Hebben ~ Tips & Advies

Hieronder vind je enkele links naar Beauty Salons in Suriname.

Denise’s Beauty Salon & Spa (DBspa)

Denise’s Beauty Salon & Spa is gespecialiseerd in de volgende beauty behandelingen: massages, manicure, pedicure, sauna, brazilian wax, gezichtsbehandeling, henna brows en permanente make-up.

Sheiky’s Beauty Salon and Ches & Chef fashion

Sheiky’s Beauty Salon focust zich op de behandelingen van voeten, handen en nagels. Ze bieden ook lichaamsverzorging en kappersopleidingen aan.

Chantal’s Beauty Salon

Chantal’s Beauty Salon biedt nagelbehandelingen en huidverzorging aan. Je kan er ook terecht in hun spa.

Pinky Beauty Salon

Pinky Beauty Pinky Salon verzorgt je haren en makeup. Voor massages kan je hier ook terecht.

 

Kijk op deze link voor meer Beauty Salons in Suriname.

post a comment