Voor meer informatie +597 1234 5678

808 Bedrijven @ SuriHub

Over Ons

Paginaweergave: 4400

Hallo en welkom op Surihub.com

Wij zijn een non-profit organisatie en hebben deze bedrijvengids gestart om kleine ondernemers meer op de kaart te zetten. Kleine ondernemers raken soms ondergesneeuwd door de grote firma’s terwijl juist de kleine ondernemers de meeste aandacht nodig hebben. In onze bedrijvengids verzamelen we diverse bedrijven die we voorzien van een gratis profiel in de gids. Met foto’s, informatie en acties rond hun diensten of producten, laten wij onze bezoekers op een toegankelijke manier kennis maken met de kleine ondernemers in Suriname.

Naast onze bedrijvengids voorzien we bedrijven ook van tips en adviezen rond online marketing. Helaas is online marketing in Suriname nog niet zo actief terwijl het juist het bereik van een ondernemer flink kan vergroten. We helpen ondernemers om beter te kunnen presteren op het internet om vervolgens een succesvol bedrijf te worden.

Doordat onze team bestaat uit grafische ontwerpers, webdesigners, tekstschrijvers en SEO-specialisten, willen we laten zien dat via het internet elk bedrijf meer klanten kan werven.

Wat kan Surihub betekenen voor jouw bedrijf?
De toekomstige klanten die je graag als ondernemer naar je bedrijf of onderneming wil trekken, kun je waarschijnlijk het beste bereiken via Google of een andere zoekmachine. Iedereen gebruikt een zoekmachine om te zoeken naar bedrijven of om inspiratie op te doen. Het is dan ook van belang om als bedrijf zo hoog mogelijk in de resultaten van Google of Bing te komen, maar hoe werkt dat precies?

Een belangrijk onderdeel van SEO (zoekmachine optimalisatie) is om aan linkbuilding te doen. Wanneer andere websites linken naar de website van jouw bedrijf, zorgt dat ervoor dat Google merkt dat de pagina van je onderneming belangrijker is dan andere pagina’s. Hierdoor stijg je in de resultaten van Google, maar ook in de resultaten van andere zoekmachines. Door je bedrijf gratis te laten plaatsen in onze bedrijvengids, zorg je ervoor dat er op een nieuwe en unieke manier naar je website gelinkt wordt. Een goede stap in de richting om je website helemaal SEO optimaal te maken.

Waarom een bedrijfsprofiel invullen?
We snappen dat het best wat tijd in beslag kan nemen om een volledig bedrijfsprofiel op papier te zetten. Toch is het zeker de moeite waard omdat het de vindbaarheid van je onderneming enorm kan vergroten.

Zoals we hierboven al zeiden is het heel aantrekkelijk op het gebied van linkbuilding, maar ook een bedrijvengids zoals Surihub is voor veel consumenten een startpunt om te zoeken naar een bedrijf. Doordat wij ons alleen richten op alleen Suriname, is onze site voor veel Surinamers de startplaats voor het zoeken naar bedrijven bij hun in de regio.

Contact ons vandaag nog.

Send Us a Message


NIEUWE BEDRIJVEN IN ONZE BEDRIJFSGIDS