Voor meer informatie +597 1234 5678

808 Bedrijven @ SuriHub

Partybus huren in Suriname

Paginaweergave: 5711
Partybus Huren Suriname

Partybus huren in Suriname

Paginaweergave: 5712

PARTYBUSSEN HUREN IN SURINAME

Suriname is een schitterend land wat op veel verschillende manieren te beleven is. Naast de vele bezienswaardigheden en toeristische trekpleisters is het nachtleven in dit tropische land ook echt een aanrader om te beleven. Door de vele kroegen en bars is er een levendig en bruisend nachtleven waardoor je geen moment stil hoeft te zitten.

Partybussen Huren Suriname

Partybussen Huren Suriname

Toch kan het zijn dat je opzoek bent naar iets nieuws. Misschien heb je alle bars al eens bezocht of ben je voor een groep opzoek naar een unieke kroegentocht in Suriname. Voor een unieke avond uit kun je een partybus huren in Suriname. Door een partybus beleef je het nachtleven op een volledig nieuwe manier. Gelukkig kun je ook met een wat kleiner gezelschap gebruik maken van een van de vele partybussen in het land.

Een rijdend feestje
Misschien heb je ze als eens zien rijden door de straten van Paramaribo. De gezellige partybussen die vooral op een rijdende discotheek lijken. Het is dan ook een echte hype in de hoofdstad van Suriname. Elke dag kun je een partybus huren en op die manier de stad verkennen. Een partybus huren kan door individueel een plaats te reserveren, maar het is ook mogelijk om een bus voor een hele groep te boeken. Om een volledige bus te huren kost dat ongeveer 625 SRD. Voor die prijs ben je ongeveer twee uur onderweg.

Een partybus in Suriname is niet een alledaags busritje. Tijdens deze tour word je getrakteerd op alcoholische dranken, non-alcoholische dranken, een DJ en begeleiding. Het is dus een groot feest op wielen waar je kunt dansen op de beste muziek. Blijf dan ook niet zitten maar dans al rijdend door de straten van dit prachtige land.

De grootte van de partybussen verschillen per aanbieder. Er zijn bussen waar je met 55 personen in kunt, maar er zijn ook wat kleinere bussen voor 20 tot 30 personen. Dit verschilt echt per aanbieder. Het feest zal er echter niet minder om zijn. De meeste partybussen die je tegen komt hebben geen dak. Je viert dus feest in de open lucht terwijl de partybus je langs mooie plekken voert. Partybussen vertrekken meestal vanaf 20:00.

Een unieke kroegentocht
Een partybus geeft vaak een leuke tour door de stad, maar is niet echt een rondrit. Je kunt een partybus namelijk gebruiken om van punt A naar punt B te gaan. Zo kun je Paramaribo bijvoorbeeld een partybus nemen van Café Loco naar Discotheek Havanna Lounge. Deze partybus is populair onder studenten en rijd elke donderdag. Zo maak je een stapavond nog leuker.

Ook kun je een partybus gebruiken om een unieke kroegentocht te beleven. Je kunt met de bus van hotspot naar hotspot rijden om zo overal de beste feestjes mee te maken. Onderweg houdt het feest natuurlijk niet op want in de partybus stopt het feest nooit.

Meer tours in Suriname
Naast de partybus zijn er natuurlijk veel meer tours te beleven in Suriname. Met een tour leer je het land op een leuke manier kennen en kom je waarschijnlijk op plekken die je zelf nooit had gevonden.

Suriname staat bekend om de leukste tours. Je komt bijvoorbeeld meer te weten over de natuur en kunt even tot jezelf komen. Een tour voert je langs een aantal hotspots van Suriname zoals:
– Nieuw Nickerie / Bigi Pan
– Raleighvallen & Voltzberg
– JodenSavanne Bustour

Als je meer wil weten over een tour in Suriname, kun je hieronder een aantal verschillende artikelen van Surihub.com vinden. Deze artikelen gaan over bedrijven die leuke en gezellige tours in Suriname organiseren en zeker de moeite waard zijn om te bezoeken.

 

 

post a comment