Voor meer informatie +597 1234 5678

808 Bedrijven @ SuriHub

Zaal huren of doe je het toch maar thuis?

Paginaweergave: 7379

Zaal huren of doe je het toch maar thuis?

Paginaweergave: 7380

Huur je voor je feest een zaal of doe je het toch maar thuis?

Het geven van een feestje is altijd leuk. Om wat voor gelegenheid het ook gaat, het is altijd fijn om samen met vrienden en familie te zijn. Of het nu gaat om een groot feest of een klein feest, de locatie is altijd belangrijk. Het ene feestje kun je gemakkelijk thuis organiseren terwijl een wat groter feest juist handiger is om in een grote zaal te organiseren. Vandaag kijken we in deze blog wat de beste opties zijn voor de locatie van je feest.

Kies voor gemak en huur een zaal
Een tip die we iedereen vaak geven is om voor gemak te kiezen. Natuurlijk is een feestje in je eigen huis leuk, maar het zorgt ook voor een hoop stress. Je moet namelijk een hoop dingen verzorgen en na het feestje mag je zelf de rommel ook weer opruimen. De meest makkelijke oplossing daarvoor is om voor je feestje een zaal te huren. Die hoeft natuurlijk niet meteen een grote feestzaal te zijn want in Suriname heb je genoeg keuze uit grote, maar ook kleine zalen. Voor elk feestje is er dus een geschikte plek.

Het grote voordeel aan het huren van een zaal is het gemak. Je hoeft na het feestje niet schoon te maken, maar ook voor het feestje begint, neemt het al een hoop stress weg. Bij een feestje thuis moet je toch vaak wat meubels aan de kant zetten om iedereen een plekje te kunnen geven in huis. Bij het huren van een zaal hoeft dat niet. Daar staat alles al voor je klaar waardoor je meteen kunt gaan feesten.

Bij elk feestje hoort natuurlijk lekker eten, zeker in Suriname. Je kunt zelf hapjes maken voor je feestje, maar je kunt dit vaak ook laten doen door de locatie waar je een zaal huurt. Vaak kun je bij een zaal ook personeel huren die rond gaat met de hapjes. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat iedereen wel voldoende eet. Uiteraard gaat het personeel ook rond voor het drinken. Het fijne aan het huren van een zaal is dat zij alles in huis hebben. Bij een feestje in je eigen huis moet je toch verschillende soorten drinken inslaan in de hoop dat het ook daadwerkelijk gedronken wordt. In eerste instantie kan de catering naast de huur van een zaal wat duur klinken, maar je zit na het feest in ieder geval niet met drinken wat je zelf niet lust.

Het huren van een zaal kost geld en we snappen dat het een aantal mensen kan afschrikken om te kiezen voor het huren van een zaal. Toch hoeft het huren van een zaal in Suriname niet duur te zijn. Onderaan deze blog vind je een aantal tips voor een goedkope feestlocatie. Een andere tip die we je graag mee willen geven is om ver van te voren te reserveren. Een feestzaal kan op een bepaalde datum al volgeboekt zijn. Het is dus altijd slim om eerst op zoek te gaan naar een locatie voor je feest voor je andere dingen gaat regelen.

Een feestje in je eigen huis
Het huren van een zaal zorgt voor een heel relaxed feestje, maar een feest in je eigen huis is net zo leuk. Ten opzichte van een feest in een zaal, geeft een feest in je eigen huis toch net wat meer dat persoonlijke gevoel. Het is ook vaak wat goedkoper wat voor veel mensen de doorslag geeft.

Bij een feest in je eigen huis ben je niet aan regels gebonden en kun je doen en laten wat je zelf wilt. Uiteraard moet je wel een beetje op de buren letten als het gaat om geluid, maar nodig anders de buren ook uit, dan is dat ook meteen opgelost. Bij een feest in je eigen huis ben je zelf de baas en kun je een feest geven wat perfect bij je past. Bepaal zelf wat er gegeten en gedronken wordt en geeft zelf aan wanneer het feest is afgelopen.

Als je een feest in je eigen huis geeft kan de ruimte die je hebt soms lastig zijn. Als je niet al te groot woont en toch een groot feest wil geven, is het vaak een beetje passen en meten met de meubels om iedereen binnen te krijgen. Vaak heb je ook extra meubels zoals stoelen en tafels nodig om iedereen een zitplaats te kunnen geven. Het houden van een feest in je eigen huis is vaak wat persoonlijker dan in een zaal, maar het zorgt er wel voor dat je wat meer moet regelen. Als je hier geen probleem mee hebt, is er niks aan de hand, maar voor mensen die graag voor gemak gaan is het toch slim om te overwegen om een feestlocatie te huren.

Een zaal huren in Suriname
Je hebt dus al kunnen lezen dat er voor- en nadelen aan het huren van een zaal zitten in Suriname. Iets wat we vaak horen is dat de prijs wat hoger ligt bij het huren van een zaal. Dat is zeker waar, maar duur hoeft het absoluut niet te zijn. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Flex Party Hall. Zij bieden een mooie zaal voor maximaal 350 gasten waarbij veel extra’s bij de prijs zitten inbegrepen. Denk daarbij aan tafels en stoelen, een podium, disco verlichting en het gebruik van een kleedkamer. Deze locatie bevindt zich achter de Coppename Markt en bied gratis parkeergelegenheid.

Een andere tip die we jullie willen geven is Lolo Koekroe in Paramaribo. Zij bieden twee wat kleinere zalen wat juist kan zorgen voor een gezelliger feestje. De grootste zaal kan namelijk tot 150 mensen huisvesten. Lolo Koekroe is ook gespecialiseerd in catering waardoor je hier ook terecht kunt voor de lekkerste hapjes voor je feestje.

 

Meer lezen op onze blog over: Catering in Suriname

post a comment